15 beste dating-apps voor tieners in 2021 | Vang je gevoelens jong

15 beste dating-apps voor tieners in 2021 | Vang je gevoelens jong

Welke datingapps voor tieners hebben een Facebook-account nodig om in te loggen?

19 dating 17

Met sommige online dating-apps voor tieners kun je je aanmelden via myspace, omdat dit het proces voor het maken van profielen versnelt (automatisch foto’s selecteren en je biografie invullen) en de identiteit van een persoon verifi?ren zonder dat een diepgaande achtergrondcontrole nodig is actually.

Dit elimineert effectief de mogelijkheid om een nepprofiel in uw matchlijst tegen te komen.

Met tienerdating-apps zoals Tinder, Bumble, Hinge en HER kun je allemaal verbinding maken via fb, maar je kunt je ook aanmelden home een e-mailadres of telefoonnummer op te geven als je je sociale-mediaprofiel gescheiden wilt houden van je using the internet datingleven.

De meeste datingapps werken zonder Twitter, maar het is actually een optie als je het registratieproces wat makkelijker voor jezelf wilt maken.

Is actually een gratis datingsite veilig voor tieners?

On line een vreemde ontmoeten are altijd gevaarlijk, vooral als je een tiener bent. We hebben allemaal verhalen gehoord over seksuele roofdieren en pedofielen pass away een nepprofiel maken en een priv?chat gebruiken om een jongere te verleiden, wat sommige tieners ervan kan weerhouden om online dating-apps te gebruiken.

Als je echter naar binnen gaat fulfilled je ogen open en op je hoede, kun je nog steeds een goede tijd hebben om echte vrienden te maken.

Een legitieme datingsite zoals OkCupid of een betrouwbare software zoals Hinge kan u helpen uw datingdoelen te bereiken zonder uw veiligheid in gevaar te brengen.

Als je mensen wilt ontmoeten, maar niet veel mogelijkheden hebt om dat in het echte leven te doen, are het geen slecht idee om lid te worden van een datingsite. On the web chatten heeft de potentie om een blijvende vriendschap of relatie aan te gaan, wat een vertrouwenwekkende oefening kan zijn voor jonge hopeloze romantici.

Houd er rekening mee dat de meeste reguliere datingsites een leeftijdsbeperking hebben die voorkomt dat iemand onder de 18 jaar een profiel maakt en romantische relaties aangaat fulfilled een volwassene.

Wat zijn de beste dating-apps voor tieners in 2021?

best dating apps for black people

Ik heb 15 geverifieerde applications kunnen vinden uit verschillende bronnen waarnaar in dit artikel wordt verwezen.

In willekeurige volgorde bevatten de genoemde dating-apps voor tieners;

1. MijnLOL

Leeftijdsgrens: 13 t/m 19 alleen.Beschikbaar op: apple’s ios en Android

MyLOL, dat zelf herkenbaar are als de “number 1 datingsite voor tieners” in de Verenigde Staten en andere landen, is een website en app waar tieners profielen kunnen maken, online naar mensen kunnen zoeken en found anderen kunnen chatten.

Om een profile aan te maken, moeten gebruikers ten minste 13 jaar oud zijn en niet ouder dan 19. Iedereen pass away zich registreert came across een valse leeftijd zal permanent worden verbannen, volgens de algemene voorwaarden van MyLOL.

De web site verbiedt ook iedereen om “seksuele voorstellen of seksuele toespelingen” te doen aan iemand onder de 18 jaar. “Dit soort activiteiten zal ertoe leiden dat uw account wordt verwijderd en gerapporteerd aan uw lokale politie”, aldus de algemene voorwaarden. “Serieus, niet doen.”

2. Skout

Leeftijdsgrens: 17+Beschikbaar op: apple’s ios en Android

Skout, opgericht in 2007, is een vriendschaps- en dating-app die “allemaal draait om het behouden van de magie van onverwachte ontmoetingen die leiden tot het ontdekken van nieuwe mensen”, aldus de site.

Ondanks het feit dat in de servicevoorwaarden van de software staat dat deze alleen voor 18-plussers is actually, stond de application eerder kinderen van 13 tot 17 jaar toe om profile aan te maken.

3. Yubo

Leeftijdsgrens: 12+Beschikbaar op: iOS en Android

Yubo, voorheen bekend als Yellow, was een gratis netwerk-app die is actually ontworpen om mensen te helpen nieuwe mensen te ontmoeten. Hoewel het niet op de markt wordt gebracht als een dating-app, wordt het vaak als zodanig beschreven en is actually het verschenen op lijsten fulfilled de beste dating-apps voor tieners.

Volgens de website moeten gebruikers minimaal 13 jaar oud zijn en ouderlijke toestemming hebben om een profile aan te maken.

Volgens de website hebben tienergebruikers van Yubo hun eigen gemeenschap, gescheiden van volwassenen, in de app om hen te helpen veilig te blijven.

4. Het spel door Hot or otherwise not

Met deze dating-app voor tieners kunnen gebruikers mensen in hun omgeving ontmoeten.

Volgens de algemene voorwaarden moeten gebruikers 18 jaar of ouder zijn om een membership aan te maken. Niet-geregistreerde gebruikers hebben beperkte toegang, maar ze kunnen geen profiel maken of inhoud uploaden.

De algemene voorwaarden verbieden ook obscene, pornografische of andere inhoud die de menselijke waardigheid kan schaden. Zo worden de gevoeligheden van zijn gebruikers beschermd.

5. MeetMe

Leeftijdsgrens: 18+Beschikbaar op: apple’s ios en Android

MeetMe are een gratis software voor mensen van 18 jaar en ouder die tot doel heeft mensen in hun omgeving satisfied elkaar te verbinden.

Gebruikers kunnen credit kopen om hun profiel home meer mensen te laten zien en om berichten en living feeds bovenaan de feed te laten verschijnen zodat meer gebruikers ze kunnen zien.

6. Spotafriend

Leeftijdsgrens: 17+ (Geen leeftijdsverificatie echter.)Beschikbaar op: iOS en Android

Hoewel de eerste zin van de software Store-beschrijving luidt: “Spotafriend is geen dating-app voor tieners”, maar dat was precies wat de dating-app voor tieners are.

Kinderen vegen om ‘vrienden’ te worden en beginnen priv?-chats met vreemden in hun omgeving, die worden gevolgd fulfilled behulp van GPS.

De website-inhoud van Spotafriend bevat onderwerpen over ‘meer dan een vriend’, zoals ‘Hoe een meisje online te verleiden’.

7. Koffie ontmoet bagel

Leeftijdsgrens: 18+Beschikbaar op: apple’s ios en Android

Dit are de app die je moet gebruiken als je op zoek bent naar een relatie. Elke middag stelt de application een https://datingmentor.org/iran-dating/ lijst samen found wedstrijden waarvan hij denkt dat je ze leuk zult vinden, dus er was geen eindeloos vegen.

Weet je niet wat je moet zeggen als je een complement hebt gevonden? De app zal ijsbrekers aanbevelen om het gesprek op gang te brengen.

Bij het gebruik van een dating-app circle je het risico een onaangenaam personage tegen te komen. Gelukkig heeft CMB een geweldige rapportfunctie, dus als iemand je ongemakkelijk maakt, kun je de app hiervan op de hoogte stellen.

8. Happn

Leeftijdsgrens: 18+Beschikbaar op: apple’s ios en Android

Happn combineert de ervaring om iemand persoonlijk te ontmoeten fulfilled het gemak van een datingapp. Elke keer dat je (letterlijk) een andere app-gebruiker tegenkomt, verschijnt deze op je tijdlijn.

Dat wil zeggen, als you zich binnen een straal van 1 toddler 850 voet van een gebruiker bevindt, hebt u toegang tot hun profiel en vice versa. Dit betekent dat als iemand anders op college, je sportschool of waar je ook curved, de application ook gebruikt, je een melding krijgt.

Hoewel het opwindend is om te zien dat je verliefdheid op de middelbare school ook in de app pimple, kun je ook een enge kerel op straat tegenkomen die een gebruiker was. Maak je geen zorgen, er zijn instellingen perish je kunt wijzigen om dit te voorkomen, zoals leeftijdsbeperking.

9. Taffy

Leeftijdsgrens: 17+Beschikbaar op: apple’s ios

Een van de ergste aspecten van dating-apps is actually dat je een snel oordeel moet vellen op foundation van iemands profielfoto, wat betekent dat je je soulmate zou kunnen afwijzen, simpelweg omdat ze niet jouw typische type zijn.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *